Bács-Kiskun Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

6000 Kecskemét, Vörösmarty u. 12.

Küldetés

Az Alapítvány legfontosabb feladata az, hogy ösztönözze, fejlessze és erősítse a független vállalkozói szektort Bács-Kiskun megyében és a régióban. Ez jelentheti bármilyen kezdeményezés elindítását, támogatását, vagy menedzselését a megyében és a régióban vagy országosan, ami egybeesik az általános célkitűzéssel és megvalósítható. Hídképző szerepet töltsön be a gazdaság, a közigazgatás, a tudomány és az oktatás szereplői között, vállalkozásfejlesztés céljából.
További feladata, hogy segítse elő a megye vállalkozóinak, vállalkozásainak a nemzetközi gazdasági folyamatokba történő bekapcsolódását, különös tekintettel az EU-ra.

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink kis- és középvállalkozások számára közvetlen és közvetett formában:

Tanácsadás
A hazai kis- és középvállalkozások versenyképességének megőrzése és fejlesztése, valamint az egységes európai piac lehetőségeinek hatékony kihasználása érdekében a vállalkozások sikeres üzletviteléhez, gazdálkodásához szükséges információkhoz való hozzájutás elősegítése.

Mikrohitel
A hitelek célja gépek, berendezések, eszközök és más beruházások, telephely- vásárlás finanszírozása, a már meglévő üzleti tulajdon vagy bérelt infrastruktúra bővítése és/vagy fejlesztése, illetve a beruházáshoz kapcsolódó forgóeszközök biztosítása.

Innováció
Alapítványunk kiemelt innovációs szolgáltatásai közé tartoznak hálózatok, klaszterek kialakításának segítése, tematikus napok és az Innovációs Klub szervezése.

Országos Mikrohitel Program
A Mikrohitel Program (MHP) általános célja a kisvállalkozások támogatása pénzügyi segítségnyújtással és tanácsadással, elsősorban azon a speciális területen, ahol a kisvállalkozások igényeit a kereskedelmi bankok jelenleg nem tudják kielégíteni. A Program másik célja, hogy a támogatás eredményeként ezek a vállalkozások mihamarabb a kereskedelmi bankok ügyfeleivé váljanak.

Egyéb információk

Elérhetőség

image/svg+xml Hungary Hungary

Fejér megye
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Heves megye
Baranya megye
Hajdú-Bihar megye
Nógrád megye
Zala megye
Bács-Kiskun Megye
Veszprém megye
Békés megye
Budapest
Csongrád megye
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Győr-Moson-Sopron megye
Jász-Nagykun-Szolnok megye
Komárom-Esztergom megye
Pest megye
Somogy megye
Tolna megye
Vas megye


Cím:6000 Kecskemét, Vörösmarty u. 12.
E-mail:info@bacs-lea.hu
Telefon:+3676-485505
Fax:+3676-485504
Honlap:http://www.bacs-lea.hu

Bejelentkezés
Ingyenes Regisztráció itt!