CREDINFO
sugó?
Lejárt az idő!
Önt a rendszer kiléptette!
Üzenet bezárása Újbóli bejelentkezés
Portál
Ügyfélkapu
Elveszett jelszó

Ha elfelejtette jelszavát, új jelszót kérhet magának! Ebben az esetben adja meg Felhasználó nevét (a Jelszó mezőt hagyja üresen), majd nyomja meg a 'Új jelszó készítése' gombot!

Credinfo

Mikrohitelek

Mikrohitel böngészőnk segítségével kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb hitelkonstrukciókat.

Közvetítők

Rendszerünkben regisztrált közvetítőkről itt olvashat bővebben.

Vállalkozások

Üzleti partner keresés, cégadatbázis... Itt tekintheti meg rendszerünkbe regisztrált válllakozások bemutatkozásait. Ön is ingyenesen felteheti válllalkozása adatait, hogy minél egyszerűbben találhassanak önre jelenlegi, és leendő partnerei

Termékek / Szolgáltatások

Terméket / Szolgáltatást keres vagy kínál? Ezen a felületünkön keresztül megtalálhatja az Ön számára a legmegfelelőbbet. Megtekintheti adatbázisunkban található vállalkozások által nyújtott szolgáltatásokat/ gyártott termékeket. Továbbá ingyenes felületet biztosítunk, hogy be tudja mutatni saját vállalkozásának szolgáltatásait illetve termékeit.

Hírek

Oldalunk hamarosan megújul. A korábban már megismert funkciók mellett új, továbbfejlesztett felületet biztosítunk Ügyfeleinknek. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, új felületünket már most kipróbálhatja a https://rpe.credinfo.hu címen!