Hírek

  • A mikrofinanszírozás valós segítséget nyújthat a válság idején – a legkisebbeknek is
    A non-profit mikrofinanszírozó szervezetek, és szolgáltatásaik megerősítése egyre fontosabbá válik – ez volt az „ATM for SMEs” projekt disszeminációs konferenciájának fő üzenete. A támogatott mikrohitel hatékonyan tudja segíteni a mikroválllakozások túlélését a jelenlegi gazdasági válságban, és minden vállalkozónak jusson lehetősége élni vele.
    2020/11/26, Credinfo
  • Szintet léphetnek a kisvállalkozások
    Már a legkisebb cégeknek is tőkepartnere lehet az állam, ha igénybe veszik a Fehérvár Tőkealapban együttműködő partnerek által nyújtott újfajta finanszírozási formát – hangzott el a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány által szervezett megbeszélésen.
    2020/09/21, Credinfo
  • Egyetemen tanítják a mikrofinanszírozást
    Választható kurzus lesz idén ősztől a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen a „Mikrofinanszírozás közpénzből”, melyet a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (RVA) szakemberei dolgoztak ki.
    2020/08/16, Credinfo
  • Közpénzek a mikrofinanszírozásban: tanulmány az állami szerepvállalásról
    A banki hitelezésből kiszoruló ügyfelek finanszírozásában helye van a közpénzből működtetett mikrohitel-alapoknak, sőt, gazdasági-társadalmi szempontból kívánatos is létrehozásuk – szögezi le Szekfü Tibor, a Magyar Mikrofinanszírozási Hálózat elnökének az ERENET szaklapban most megjelent tanulmánya.
    2020/08/16, Credinfo
  • Fehérvári Tőkealap: akár fedezet nélkül is elérhető az állami támogatás
    A kis- és középvállalkozások finanszírozásának támogatására létrejött Székesfehérvár Városi Tőkealapról tartottak tájékoztató workshopot szerdán a Városháza Dísztermében. A Tőkealap iránt érdeklődő helyi vállalkozók első körben az RVA-nál tájékozódhatnak a lehetőségekről, és elindult a fehervartokealap.hu weboldal is.
    2020/07/08, Credinfo
  • Ötmilliárdos fehérvári tőkealap az RVA közreműködésével
    A székesfehérvári önkormányzat és az RVA közreműködésével, egyedülálló kezdeményezésként elindult a vállalkozásfejlesztési magántőke alap Székesfehérváron. A befektetési lehetőséggel a városi kisvállalkozások megerősödését, és fejlesztési terveit szeretnék támogatni.
    2020/05/30, Credinfo
  • A járvány ellenére töretlen az érdeklődés az RVA Group hiteltermékei iránt
    Az év első 5 hónapjában már közel annyi érdeklődés és hiteligény futott be az RVA Group szervezeteihez, mint a tavalyi évben. Mindez azt bizonyítja, hogy a mikrohitelezési szektorra a válság idejében még nagyobb szüksége van a cégeknek, és a legkisebbeknek a túlélést is jelentheti a mikrofinanszírozás.
    2020/05/30, Credinfo
  • Teljeskörű digitális ügyintézés a mikrohitel-ügyfeleknek
    A hiteligényléstől a törlesztés lezártáig elérhető a digitális ügyintézés a Magyar Mikrofinanszírozási Hálózat tagszervezeteinek, és azok vállalkozói ügyfélkörének – és mindez nemcsak a járvány okozta válság miatt, hanem már évek óta eredményesen használják a magyar fejlesztésű, nemzetközi díjakat nyert Credinfo rendszert.
    2020/04/21, Credinfo
  • Drasztikus hatásoktól tartanak a mikrovállalkozók
    A legkisebb családi cégek azonnal szembesültek a koronavírus-járvány okozta válság hatásaival, és alig 1-2 hónapra elegendő tartalékuk van csak – derül ki abból a felmérésből, amit a Magyar Mikrofinanszírozási Hálózat végzett több mint 500 mikrovállalkozó körében. A cégek üdvözlik a kormány eddigi intézkedéseit, és kedvezményes, banki feltételeknél kedvezőbb hitellehetőséget szorgalmaznak.
    2020/04/21, Credinfo
  • Nemzetközi jó gyakorlat a Credinfo
    Európai Mikrofinanszírozási Nap Cadizban
    2020/03/08, Credinfo

Bejelentkezés




Ingyenes Regisztráció itt!

Elveszett jelszó

Ha elfelejtette jelszavát, új jelszót kérhet magának! Ebben az esetben adja meg Felhasználó nevét (a Jelszó mezőt hagyja üresen), majd nyomja meg a 'Új jelszó készítése' gombot!